BACALLAU TRASMONTANU A LA BRASA




 https://cookpad.com/pt/receitas/8874875-bacalhau-a-braz-transmontano?ref=search&search_term=transmbontana

BACALLAU TRASMONTANU A LA BRASA

Ingredientes pa 4 personas.

500 g de bacallau esmigáu y pingáu.

2 cebollas.

20 patacas pequeiñas.

4 güevos.

Salsa, aceite y aceitunas ñegras.

Aceite pa freir.

3 dientes d’ayu.

Instrucciones pa cocinar.

1.     Escascar las patacas y cortar en palicos bien finos, freir las patacas en aceite.

2.     Facer un sofritu de la cebolla en medias llunas y ayu picáu, cuando la cebolla estéi dourada, uñíla al bacallau esmigáu y pingáu, escurrir bien el bacallau pa eliminar l’escesu d’augua.

3.     Freir todu xuntu. Uñíle de poucu a poucu las patacas ya fritas, dir remeyendo siempre, batir los güevos nun recipiente con un poucu de salsa, xuntar al bacallau, remeyendo siempre a fuegu llentu. Cuando’l güevu estéi talmente secu, está todu aprigueráu, entós decorar con salsa y aceitunas.

Comentários

Mensagens populares